Κουλουράκια Με Κανέλα, από την μαμά Βάσω!


Υλικά


1/2 κιλό αλεύρι
1 κ.γ. Σόδα
1 κ.γ. Μπέικιν
1 1/2 κ.γ. Κανέλα
1/4 κ.γ. Γαρύφαλλο
1/2 κ.γ. Μοσχοκάρυδο

3/4 κούπας ζάχαρη
1 κούπα λάδι
1/4 της κούπας σόδα
1 κ.σ. Κονιάκ
1/4 της κούπας χυμό πορτοκάλι

Εκτέλεση

Ανακατεύετε τα 6 πρώτα υλικά όλα μαζί
Χτυπάτε στο μίξερ την ζάχαρη, το λάδι, τη σόδα, το κονιάκ και τον χυμό πορτοκάλι
Ενώνουμε τα 2 μίγματα ανακατεύοντας στην αρχή με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε!
Αν η ζύμη μας γίνει ρευστή, βάζουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να σφίξει!
Αφού ζυμώσουμε…πλάθουμε κουλουράκια μα τα 2 μας τα χεράκια!

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 15-20 λεπτά…αναλόγως τον φούρνο σας!

Καλή επιτυχία!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s