Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ !



Υλικά
Πατάτες
4 ντομάτες τριμμένες ή 1/2 κουτί σάλτσα τύπου Pumaro
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
Ρίγανη
Μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός
Λάδι
2 φύλλα δάφνη
1/2 της κατσαρόλας νερό και αν χρειαστεί συμπληρώνω με ζεστό νερό
προαιρετικά 3 μεγάλα λουκάνικα (βραστά) (tip της μαμάς)

Παρασκευή
Κόβω τις πατάτες στα 2 ή 3 κομμάτια (ανάλογα το μέγεθος της πατάτας), και αφού έχω ρίξει όλα τα παραπάνω στην κατσαρόλα, βάζω και τις πατάτες, συμπληρώνω με το νερό και βράζω για 1/2 ώρα περίπου.

Αν βάλω τα λουκάνικα ΔΕΝ βάζω την δάφνη.

Καλή όρεξη!!

Σημείωση : Του πάει και το σέλινο οι πολύχρωμες πιπεριές!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s