Σπιτικά παξιμάδια! Για μωρά μου βγάζουν δοντάκια αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

Υλικά
1/2 ψωμί στρογγυλού σχήματος (καρβέλι) – βγαίνουν περίπου 20 παξιμάδια

Παρασκευή
Αφού έχετε βάλει τον φούρνο να προθερμαίνεται στους 140-160 βαθμούς, κόψτε το ψωμί σε φέτες πάχους ενός εκατοστού και αφαιρέστε την κόρα.
Μετά κόψτε τις φέτες σε λωρίδες πλάτους 2 εκ. ή στην μέση.

Βάλτε τα σε ταψί και ψήστε για 40-50 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
Διατηρούνται 1 εβδομάδα σε αεροστεγές τάπερ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s