Πατατοσαλάτα #2, Αλά κρεμ

Υλικά
1 κιλό μέτριες πατάτες
αλάτι
2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο ή βιτάμ
1/2 φλ.τσαγιού κρέμα γάλακτος
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
μαϊντανός

Προαιρετικά : ζαμπόν ή μπέικον ή/και μανιτάρια

Παρασκευή
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε τέταρτα και τις βάζουμε να βράσουν με λίγο αλάτι.
Αφού βράσουν, αδειάζουμε την κατσαρόλα και ζεσταίνουμε το βούτυρο.
Κατόπιν, βάζουμε μέσα τις πατάτες, το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
Αφού πάρουν βράση, χαμηλώνουμε το μάτι και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αν βάλετε τα προαιρετικά υλικά, τσιγαρίστε πρώτα με λίγο βούτυρο.

Σερβίρισμα : Πασπαλίζουμε τις πατάτες με μαιντανό και τις σερβίρουμε με ψητό κρέας ή με πουλερικό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s