Κρεμμυδοτήγανο το Ποντιακό

IMG_20160323_200025

Υλικά για 1 κρεμμυδοτήγανο διαμέτρου 15 εκ.

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 αβγό

5 κ.σ. αλεύρι

αλάτι-πιπέρι

1/2 φλυτζάνι ελληνικού καφέ λάδι

Παρασκευή

Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια. Χτυπάμε το αβγό με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Στα κρεμμυδάκια μας που έχουν μαλακώσει ρίχνουμε τον χυλό, τηγανίζουμε από την μια μεριά και γυρίζουμε και από την άλλη.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φέτα ή αντζούγιες ή ότι μας αρέσει αλλά και στην αυθεντική του μορφή είναι πεντανόστιμο είτε σαν κυρίως γεύμα είτε σαν συνοδευτικό

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s