Ποντιακά Πιροσκί με γέμιση πατάτα και λουκάνικο

piroski

Για την ζύμη

½ κιλό αλεύρι

1 κούπα του τσαγιού λάδι

1 +κάτι κούπα του τσαγιού χλιαρό νερό

1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά

Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει

Γεμίζουμε είτε με πατάτες -δες συνταγή εδώ – είτε με λουκάνικο.

Τηγανίζουμε ή ψήνουμε στον φούρνο.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s